www.imoc.co.uk Forum Index
 AlbumAlbum CalendarCalendar FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist Legal NoticeLegal Notice IMOC 1/4 Mile1/4 Mile Table Knowledge BaseKnowledge Base   RegisterRegister 
 GarageCommittee GarageGarage  SubscriptionPremium Membership  ProfileProfile   Log in to check private messagesLog in to check private messages   Log inLog in 
Calendar 
[Mk2] [NA] Speedo problem

 
Post new topic   Reply to topic       www.imoc.co.uk Forum Index -> MR2 MK2 1990 - 1999 NA & Turbo -> Electrical
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BALDYMONSTER




Joined: 29 Aug 2014
Posts: 498

Feedback Score: 2



PostPosted: Thu May 18, 2017 10:52 am    Post subject: [Mk2] [NA] Speedo problem Reply with quote Reply with quote including images

So my speedo packed in just before I took the car off the road for winter.

I replaced the sender unit, nothing.

Replaced the dash, still nothing. [Sad]

Anyone got any ideas?
Back to top
User is offline 
Gazza_DJ
Premium Member



Joined: 29 Nov 2010
Posts: 3031

Feedback Score: 11

1997 Toyota MR2 Mk2 NA Rev4

PostPosted: Thu May 18, 2017 10:53 am    Post subject: Reply with quote Reply with quote including images

Electrical I assume? Have you checked for wiring faults? Have you tested the sender to confirm it's actually generating a signal?
Back to top
User is offline 
BALDYMONSTER




Joined: 29 Aug 2014
Posts: 498

Feedback Score: 2



PostPosted: Thu May 18, 2017 10:57 am    Post subject: Reply with quote Reply with quote including images

I've checked the sender and it's getting a signal.
Back to top
User is offline 
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       www.imoc.co.uk Forum Index -> MR2 MK2 1990 - 1999 NA & Turbo -> Electrical All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group