www.imoc.co.uk Forum Index
 AlbumAlbum CalendarCalendar FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist Legal NoticeLegal Notice IMOC 1/4 Mile1/4 Mile Table Knowledge BaseKnowledge Base   RegisterRegister 
 GarageCommittee GarageGarage  SubscriptionPremium Membership  ProfileProfile   Log in to check private messagesLog in to check private messages   Log inLog in 
Calendar 
[Mk2] [NA] Omex rev limiter - connected but not working/no lights?

 
Post new topic   Reply to topic       www.imoc.co.uk Forum Index -> MR2 MK2 1990 - 1999 NA & Turbo -> Electrical
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bittenfleax




Joined: 06 Aug 2016
Posts: 5

Feedback Score: 0



PostPosted: Thu Mar 09, 2017 3:43 pm    Post subject: [Mk2] [NA] Omex rev limiter - connected but not working/no lights? Reply with quote Reply with quote including images

Hi,

I recently just installed an Omex rev limiter with the red wire going to the "Black/Red" wire and the blue to the "Black/White" wire. I also connected the ground to some default ground point in the middle of the rear boot. However, there are no lights on the Rev limiter and I went to 6000RPM (default rev cut value) and nothing.

What troubleshooting steps can I take to figure out what is wrong?

Thanks
Back to top
User is offline 
Bittenfleax




Joined: 06 Aug 2016
Posts: 5

Feedback Score: 0



PostPosted: Thu Mar 09, 2017 7:02 pm    Post subject: Reply with quote Reply with quote including images

Sorted.

The blue "quick splice connector" was not good enough and did not make a great connection.

I ended up making a Y joint out of wires/solder.
Back to top
User is offline 
auzzam
Premium Member



Joined: 16 Oct 2015
Posts: 204
Location: London
Feedback Score: 2

1993 Toyota MR2 Mk2 Turbo Rev3

PostPosted: Fri Mar 10, 2017 8:15 am    Post subject: Reply with quote Reply with quote including images

did you fit this to a turbo? how hard was the wiring - where does it plug into?
Back to top
User is offline 
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       www.imoc.co.uk Forum Index -> MR2 MK2 1990 - 1999 NA & Turbo -> Electrical All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group